Chokoladebrownies 200 g blødt smør 3 tsk vanilliesukker 200 g melis 50 g mørk chokolade, hakket - Jo bedre kvalitet desto bedre kage! 2 æg, let sammenpiskede 100 g hvedemel en knivspids salt 1 tsk bagepulver 200 g valnødder, grofthakkede Chokoladeglasur 1 dl piskefløde 100 g mørk chokolade, hakket - Igen: Jo bedre kvalitet desto bedre kage! 40 g blødt smør - En lille bradepande pensles godt med smeltet smør eller beklædes med bagepapir. Smørret piskes sammen med vanilliesukker og sukker, til det er lyst og let. Ovnen forvarmes til 170° - Smelt den hakkede chokolade over vandbad. Lad derefter chokoladen køle let af. - De sammenpiskede æg røres i dejen ad 5-6 omgange. Pisk dejen godt mellem hver tilsætning. Til sidst røres den smeltede chokolade i. - Sigt mel, salt og bagepulver ned i en stor røreskål og tilsæt de hakkede nødder. Chokoladeblandingen røres hurtigt i og dejen hældes over i bradepanden. Kagen bages i 45 minutter eller til den er fast. - Chokoladeglasur: Fløden hældes i en lille gryde og opvarmes forsigtigt til kogepunktet. Tag gryden af blusset og rør den hakkede chokolade i. Når chokoladen er smeltet, tilsættes smørret under piskning. Glasuren hældes over i en lille skål og sættes i køleskabet til den er afkølet og dermed mere fast. Glasuren smøres på den hele kage i et jævnt lag. Nu stilles kagen i køleskabet, til glasuren er næsten stivnet. Kagen skæres i små kvadrater med en skarp kniv.